nuffnang

JANA DUIT

Adik-adik aku..

Assalamualaikum...


Mak aku malam tadi sebelum g surau sempat bagi order kat aku suruh siapkan adik2..
Dorang nak ke majlis makan - makan sempena kawan mak aku naik rumah baru..
Kira macam doa selamat gitu haa...










Gambar blur pun landing kat blog ni.. 
Untuk kenang-kenangan..


OK. Bye

Si bongsu & My Opismate

Assalamualaikum...
Hai.. Hai..



SI BONGSU

Jom berkenalan dengan si bongsu dalam Family :



Rafiq masa amik sijil pra sekolah..muka takut-takut dan malu - malu lagi...
Kat rumah dia lah hero.... Dia cakap dia malu naik naik pentas sebab ramai orang..
Padahal sebelum ni memang dah pernah naik pentas untuk lakonan semasa program Alam Sekitar. Rafiq jadi pokok..




Adik bongsu - si Rafiq tu sudah 9 tahun sekarang.. masih terbayang2 lagi saat dia kecik2 dulu...
Dia sekarang jadi pengawas sekolah .


Korang nk tahu apa cite2 Rafiq?? dia nk jd ahli bomba..
Alasan: nk tangkap ular..



MY OPISMATE

Ni dak Ezy...
Cik Ezy ni opismate aku..
Dia ni la jadi tempat aku meluah rasa suka duka pahit manis (dah berhingus bagai depan dia nih).


*

*

*

Kiri : Ezy
Kanan : Yang tengah bingung tu - aku


Kenal dia tahun 2003..
Berkenalan di dalam Pusat Islam Politeknik.
Roomate dia masa tu merupakan kawan sekolah menengah aku..
Kalau teringat terasa lucu..

Psst : First Entry untuk Blog.


Ok. Bye
MuahCiked