nuffnang

JANA DUIT

Shopping utk sekolah aku???

Assalamualaikum...


Hari ni aku, mak dengan adik -adik bershopping ke pasaraya astaka..
Pasaraya ni dekat jer dengan rumah aku..
Jalan kaki jer...
Shopping barang sekolah..










Semua ni akan jadi kenangan bila masing-masing dah besar...


OK. Bye

Picnic tak dirancang

Assalamualaikum....
Hai..


Picnic tak dirancang...member ada survey kat Hulu Langat.. Aku mintak dia dropkan aku kat Sungai Congkak, berendam la aku kat situ macam badak...
Ade ke patut dia beli nsi lemak dengan soya je ke sana. Jajan2 pun takde.. Mana syok weeiiiii...!!





Alahaiiii....
Terima kasih la ikut permintaan aku nak adakan khemah walaupun mandi sungai 2 jam jer..
Aku mandi sungai sementara dia g buat kerja survey dia tu..

Dah siap survey, aku tumpang dia balik..


Ok. Bye

Serangkai 3 sekawan

Assalamualaikum..


Masa di U, aku takde ramai kawan..
Geng sekelas je la yang aku kenal..
HAS dan ZURA antara yang pertama kali kenal di U.

Pastu geng-geng la aku okey je..
Cuma jarang lepak sebab tak sama kelas & kumpulan assignment.













Ok. Bye

Loker hebat di Rumah Ezy

Assalamualaikum..


Time kerja ni, aku duduk rumah member. Gi kerja tumpang motor dia..
Aku takde transport...
Masa stay kat rumah member, barang aku tak banyak pun..
Memang sifat aku dari zaman belajar lagi....sebab kalau banyak barang payah nak pindah nanti..







Ni je la... 
Barang hidup dan mati aku kat sini..


Ok. Bye

Roomate di U

Assalamualaikum...
Pekaborrr geng!


Bila duk hostel, mesti kenal muka-muka baru yang jadi partner bilik tidur kita.
Jom kenal dengan semua roomate aku masa di Universiti.

SEMESTER 1
Roomate aku WANI. Budak Electrical Engineering..
Zaman takde phone kamera, takde la gambar dia..

SEMESTER 2
Masuk kolej Anggerik.. Aku tinggal dengan budak Junior - Diploma QS.
Roomate aku nama ape ye??
KIT, OSHIN and LINA (Semua budak KL, aku je budak Pantai Timur).. 

SEMESTER 3
Roomate aku nama IDA.. Aku panggilnya Ida Kedah... 
2 lagi roomate aku nama EL and XXX (tak ingat, muka ingat)
Junior Budak Achitecture


Time konvo degree MAY 2010



SEMESTER 4
Sem 4 ni dapat romate baru lagi..
Sem ni pengurusan kolej susun pelajar ikut nama.. means ikut abjad.. 
Aku huruf R, dapat rumate yang nama Rosmawati (WAWA), Roziyana (YANA) and AYU Kelantan (nama penuh, lupa) 


 wawa, ayu,yana - jamuan raya 2008



SEMESTER 5
Semester 5 duduk dengan budak junior.
Roomate aku YANA (sama macam sem 4), ZAA & XXX (lupa)


SEMESTER 6
Aku duduk dengan JAS (budak sekelas), HANA & AZIAN (semua geng kedah ni)

Jas - Dinner Semester 6


Marlia (classmate) dan Jasmani
Dinner Kolej Anggerik


Zaman belajar mmg zaman paling BESTTTTT  !!!!!!



Ok. Bye

Si Bongsu main hujan

Assalamualaikum...


Hari hujan, si bongsu tak terlepas main hujan kat luar nun.
Main la hujan tu kalau Apik nak..

Main je la hujan tu selagi ada peluang nk main..  
Selagi ada mesin basuh, takde masalah nak basuh baju..
Nak jemur nanti kite ikat la tali ropia rentang kat tengah2 rumah..