nuffnang

JANA DUIT

Serangkai 3 sekawan

Assalamualaikum..


Masa di U, aku takde ramai kawan..
Geng sekelas je la yang aku kenal..
HAS dan ZURA antara yang pertama kali kenal di U.

Pastu geng-geng la aku okey je..
Cuma jarang lepak sebab tak sama kelas & kumpulan assignment.













Ok. Bye

4 comments:

ezy.xixii said...

oit..
g amek award kat blog aku..
=)

Kuasai Minda said...

Best kan, ada kawan yang terus bersahabat sampai bila-bila...
Bila kita sayang mereka, dan ingat mereka, pasti masa tu mereka pun ada rasa yang sama...(ilmu kuasa minda ni...hehehe)

afzan said...

ni bukan tiiga serangkai tapi tiga dara pingitan ni. haha

Han Hanni said...

ezy: nanti2 la aku g amik

kuasai minda : yups...kwn ni kalu betul2 serasi, kite akan sayang dia lebih dari orglain kn..

afzan: owww.. 3 dara pingitan pun alrite kn..=)