nuffnang

JANA DUIT

Hadiah Besday : Beg & Weight Scale Hello Kitty

Assalamualaikum..
Hai geng !!


Thanks to all yang berperangai baik-baik sahaja terhadap saya..
Really appreciated that!
And...Really appreciated every single moment with all of you..


Birthday Present from my superior..
:)



Tadaa..
My dream outing bag!
Really cannot wait to use it...
Thanksss


Also birhday present from someone



Tadaa..


Ohh..by the way.. also got RM80 voucher MPH from my company.
Somemore, got dinner ticket for comedy charity with Dougles Lim this Friday..
Enjoy peepssssss!

Mum.. Can u deliver 365 copies of me again? So everyday will be my birthday lorrr..
#Saya suka besday saya walaupun hari tu angka umur saya bertambah#


Thanks ya!
Ok.bye

12 September yg bahagia

Assalamualaikum...

Hari yg spesel hari ni..
Untuk si blogger ezy comel tu..
Selamat hari lahir yang ke-tutttt
Biarlah jadi rahsia si ezy..

Semoga panjang umur murah rezeki.
Doaku semoga kamu cepatt kawen
dan sentiasa dalam rahmat Allah..
Amin..



Pssst : Happy Besday Yunk..

Ok.bye
XoXO

Surat Cinta dari Abang JPJ

Assalamualaikum...


Last months time balik raya, ayah aku bising sebab aku dapat surat cinta..
Ye..ada lelaki bagi surat cinta..
Penolong Pengawai..

Dari mane?
Dari JPJ...
Walaupun tu bukan surat wangi..
Bukan surat taruk bedak..
Bukan surat curi-curi letak dalam peti surat aku...
Tapi kedatangannya mengundang marah ayoh aku..

So hari ni aku mintak member aku Mat g JPJ..
Sebab aku busy dengan audit kat opis ni..
So tadi masa dalam audit discussion session si Mat ni call..
Katanya kena buang semua tinted kat kereta aku ni...
No plat kereta pun kena warning tadi sebab terlalu kecik...
Before ni aku memang tak amik tahu hal kete..

Nahhh.. Sedebikk surat cinta dr JPJ.
Aku kena time balik kerja..
PJJ nampak pastu terus buat surat hantar surat cinta kat rumah

Pasni tinted baru la wei....
Biar panas dan silau masuk kereta..
Tembus bijik mata ni tengok depan yang bermatahari tu.


Ok. Babai