nuffnang

JANA DUIT

Surat Cinta dari Abang JPJ

Assalamualaikum...


Last months time balik raya, ayah aku bising sebab aku dapat surat cinta..
Ye..ada lelaki bagi surat cinta..
Penolong Pengawai..

Dari mane?
Dari JPJ...
Walaupun tu bukan surat wangi..
Bukan surat taruk bedak..
Bukan surat curi-curi letak dalam peti surat aku...
Tapi kedatangannya mengundang marah ayoh aku..

So hari ni aku mintak member aku Mat g JPJ..
Sebab aku busy dengan audit kat opis ni..
So tadi masa dalam audit discussion session si Mat ni call..
Katanya kena buang semua tinted kat kereta aku ni...
No plat kereta pun kena warning tadi sebab terlalu kecik...
Before ni aku memang tak amik tahu hal kete..
Aku beli kete secondhand, pastu aku guna je.

Nahhh.. Sedebikk surat cinta dr JPJ.
Aku kena time balik kerja..
PJJ nampak pastu terus buat surat hantar surat cinta kat rumah

Pasni tinted baru la wei....
Biar panas dan silau masuk kereta..
Tembus bijik mata ni tengok depan yang bermatahari tu.


Ok. Babai

1 comment:

ezy.fia said...

huhukk..
cian awk..
sabo ye..