nuffnang

JANA DUIT

Bakat terpendam seorang General worker & tudung dari General Worker

Assalamualaikum...
Hai awok semuaaa...


Bercerita pasal bakat terpendam ni, apa bakat terpendam kamu wahai kawan-kawan?
Punyai bakat kah kamu?

Bakat terpendam aku tentulah "bakat menipu orang".. hikhik..
Mujur tak makan penampar je..


Bakat terpendam seorang general worker


Bambang nama pekerja ni.. Indonesia mariii..
Banyak bakat dia..
Menyanyi, bermain alat muzik, melukis, kraf tangan..

Dengar lagu yang dia nyanyi pun kami sebak..
Lagu pasal Penghargaan dia untuk management yang banyak membantu General worker ni..
Aku akui syarikat cina yang aku keje ni memang banyak ambik tahu kebajikan pekerja site..






Terharu sebab dapat tudung dari seorang General Worker.
Wati namanya..
Kamu sangat baik..
Dia sudah seperti adik beradik sendiri.. Dah macam kakak-kakak sangat..


Psst : Alhamdulillah.. Semoga murah rezeki kita semua.. 

Ok. Bye

3 comments:

Lyaa Suriany said...

bambangggg.

mcm cantik je tgk lukisan die dr jauh

E said...

bakat saya adalah menyumbangkan lagu..hahaha..

oh bambang sgt berbakat :D

ezy.fia said...

sruh bambang lukiskan gmbr aku!
hewhew