nuffnang

JANA DUIT

Jam & Fai Kamu adalah secocok!

Assalamualaikum...


2 minggu lepas, ada satu gathering kat Strawbery, PJ area amcorp mall...
Time tu jumpa untuk amik kad kawen dari JAMRATUL dengan suami dia FAI..
Time tu dorang dah sah jadi suami isteri


     
So, sabtu lepas ada majlis resepsi jam & fai kat Terengganu Equestrian Resort, Terengganu.
Tapi sayang, aku tak boleh balik sebab aku kerja kat KL ni kan..
Walaupun tak dapat pergi kan aku dah jupe dorang malam tu.
Lepak dengan dorang time amik kad kawen tu..

So, tadi masa online kat FB, tengok2 ada pic ni Farah upload. Terus rasa membara tengok pic dorang.



 Bersama2 kawan2 sekolah menengah...
Harap next time kawan2 lain kawen, aku dapat join sama..






Selamat pengantin baru untuk mereka.
Semoga ikatan mereka sentiasa berada dalam lindungan Allah hendaknya..
Doa aku untuk semua kawan2, semoga bahagia selalu...


Ok.Bai.

1 comment:

-Sara- said...

dorg mmg comel! muka seiras mcm adik beradik kn..

aku pn x gi kenduri dorg ritu :(