Ayoh : Mesin Oksigen

Assalamualaikum... Hai Semua...


Dah setahun ayoh aku ON mesin oksigen 24jam.
Kami guna khidmat sewa-beli mesin oksigen ayoh dari sebuah farmasi di Tganu. 
Start dari lepas raya tahun lepas ayah keluar wad hospital, adik beradik aku cari mesin untuk ayoh di farmasi. Pihak hospital masa tu belum bagi mesin kat ayoh sebab kena tunggu follow up baru dapat mesin. 





InsyaAllah hujung tahun ni habis bayor dan mesin akan jadi hak kita. 

Terima kasih adik beradik yang banyak membantu bab urusan kebajikan mok ayoh. Semoga syurga buat kita semua.



Ok. Bye
XoXO !

8 comments:

Mama Zharfan said...

shafahullah utk ayah hanani

adnil linda said...

Alhamdulillah... Adik beradik elok berpakat...
Semoga ayah han dalam keadaan sejahtera selalu... Aamin2

anamizu said...

Alhamdulillah adik beradik yg bg kerjasama sama2 bantu sgt bersyukur.. moga dipermudahkan urusan Han sekeluarga..

Suria Amanda said...

Semoga dipermudahkan buat ayah...

ezy.fia said...

alhamdulillah.. adik beradik mu mmg terbaik..
sama2 sepakat..
semoga ayoh sihat2 sokmo..
semoga dipermudahkan segala urusan..

norhidana said...

Alhamdulillah semua adik beradik sepakat membantu... demi untuk orang yang tersayang

Bola Katok said...

Semoga sihat kembali. InsyaAllah.

aizamia3 said...

Moga rutin harian dipermudahkanNYA.