nuffnang

JANA DUIT

Packing untuk balik kampung...

Assalamualaikum...
Hai semua..


Yeayyyy... Dah hampir ke tarikh kepulangan ke kampung halaman yang indah...
Indah la sangat kan..
Balik kali ni Pakcik Sani yang akan hantarkan bila aku bayar RM45..
Biasanya Uncle Konsortium yang hantarkan aku balik bila aku bayar RM45..
Tapi kali ni Uncle Konsortium dah tak sudi terima duit aku lagi.. (tiket abissss)
#Pilusangatsangat#

Balik kampung kali ni bawak balik sekali kain untuk baju raya...




Kain cotton yang sejuk walaupun hagak over tebal kainnya..
Kain beli kat Mydin Seksyen 18 Shah Alam...
Bawa balik untuk tempah baju raya nanti..
Tak berhagak ye nak raya cepat jer...
Beli sekali beg plastik hijau untuk bawak balik raya..





Selingan : Tiket wayang habisssssss


Packing barang lajulaju tanpa toleh kirikanan...


Ok. Bye

10 comments:

ezy.fia said...

dulu comot2 je cik hani ni..
skrg dh meletop dh..
terbaek!
haha,..
weh.. gaji kak msok dh..
mu dop leh ag ke??

Diyanieee said...

nie, bila nak fly ke german ni cik hani? hehehe..

Han Hanni said...

ruhi: kak SWS..aku SCALE>>
lain2 gaji laaa...

hari ni kot gaji..
900 padan bayar bil, umah, mak aku, tiket..

sentappp

Han Hanni said...

MIsZy: hikhikk...nnt bila cik hani g germany leh la ajk awk jln2..
hihiih

Ardini Humaira said...

wahhh cantiknya yang kaler ijau muda tu :)

Han Hanni said...

ardini: hikhikk...
jgan ditegur...nnt berkenang//mahal tu..
hahahaha

ILA HonEyBuNNy said...

cantik kain...

betul kan..kalau kita selesa dgn tailor tu...nak tempah kt dia ja....ila pun macam tu gak...selesa dgn tukg jahit tu..hehe

gaji ohh gaji?hehe..sabar2...

Han Hanni said...

Hb: haa..betoi kn,..

selesa ng tailor tu, payah nk tkr tailor.

tgh sabau la ni

syidadu said...

waah belakang tu preview utk movie ape yerp ? hehe

i follow u :]

Han Hanni said...

syida : prebiu pilem seklai lagi..

hari tu nk g tgk cite rio..

full booking dah..

sedihhh

sobbb