nuffnang

JANA DUIT

Entry dari kampung

Assalamualaikum...
Guten Tag...



Ni entry berlangsung dari kampung, masa sangat mencemburui aku dan cinta &kasih sayangku terhadap blog..
So, masa untuk menjatuh cinta dengan blog tiada..
Makanya. hanya 3 pic untuk 3 cerita berbeza hanya akan dikarang next time..



Family tengah dinner 


T _ M _N   
TA _ ADU _
I_LA_


Paksuuuuu...


Ok. Bye

9 comments:

ezy.fia said...

dinner kat luor ke?
rmai je org aku tgok..
hahakk..
msti best giler ork g jln2..

Shira Mary Jenn said...

taman tamadun islam tu kat terengganu tu ke?? huhu

Shira Mary Jenn said...
This comment has been removed by the author.
Kuasai Minda said...

Cuti dan berehat di kampung bersama keluarga memang perkara yang sangat ditunggu-tunggu...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

2nd pic nice!!
hey orang ganu kerr??
sama lar kita..
area mane ni dear!!~~
plez reply kat blog me!!
salam kenal..nanti leh jumpa2 mummy r!!

☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐...hye!!hye!!..
☆│▒│▒|▒│▒│ ..peace....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
♥ salam singgah dari mummyweiyda♥
♥ eppy blogging ya!!♥

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

cikceriacorner said...

salam hani..

bestkan makan2 ngan family..)

ILA HonEyBuNNy said...

makan besar yer dengan family....;_0

emarieys said...

still bercuti lagi ke ni

mia syaza mansor said...

anda ditag . sila ke blog saia :D