nuffnang

JANA DUIT

Rak Putih Daiso

Assalamualaikum...
Pekabor semua!


Kalau pergi Daiso yang super duper comel mesti la ada sangkut nak beli pape kan..
Walaupun bilik dah penuh barang dari Daiso and D.I.Y....
Semalam beli rak RM5 yang putih suci ni..









Sementara duit tak penuh dalam tabung ok la..
Boleh letak tabung atas rak ni,,
Nanti bila makin berat pindah la ko Kitty ke bawah

Semalam jugak sempat tengok wayang cite "Dark Shadow".
Oleh kerana tiket kul 10.15pm, so aku a bit mengantuk laa
Tapi gigih jugak masuk cinema sebab taknak rugi duit tiket.

Cite ni best sampai aku tak jadi tido... Tunggu sampai habis..
Cite ni pasal sihir-sihir laa..pasal cinta..macam biasa laa..kena la selitkan cinta...lumrah kan. :)


Ok.Bai..

1 comment: