nuffnang

JANA DUIT

Customer Order : Colorful Paper Fan Flower

Assalamualaikum...
Apa kaborrrr orang kita...


Musim raya hari tu ada terima tempahan Colorful Paper Fan Flower dari kak ipar.
Dia nak buatkan pelamin untuk adik perempuannya yang nak bertunang seminggu lepas raya tu..

Sebelum tu dapat mesej dari Kak Tie : "Ani..ko buat kipas kertas yang kat dewan masa kawen hari tu bape kos kalau kak tie nak tempah..adik kak tie nak tunang"

Aku reply " kak tie bayar kos barang je la..tak payah upah laa"

Tak sampai hati pulak nak upah bagai..dah adik beradik ipar kite tempah kan..




Selain tu, bagi kak ipar pinjamkan handbouque (bunga tangan) yang aku guna masa kawen..




Jom tengok hasil customer ni deco pelaminnya..



With my hand bouquet yang aku guna masa wedding dulu..


Psst: Ada yang nak tempah colourful fan flower??boleh email saya..


Ok.Bye

2 comments:

ezy.fia said...

pe kate mu bukak kdai DIY brng kawen.. mane tau untung nt.. tp kene usaha lebih.. buat kecik2 dulu la.. aku bg sokongan dr jaoh.. teheee

dEdEQ dE wIshEs said...

CREATIVE GILER AKAK :)