nuffnang

JANA DUIT

Derita Pindah Rumah.. Wakaka !

Assalamualaikum...
Hi... Hello...


Lagi setengah bulan akan tinggal di rumah sewa ini...
Nanti akan pindah rumah lain...
Harapnya lagi selesa la. Rumah baru nanti SANGAT JAUH, tapi hope selesa la..kan...



Ni baru sikit kemas barang. Plan nya kami nak kemas barang last weekend (Sabtu Ahad) sebab dua-dua tak kerja. Tapi kami suami isteri pulak demam. Mula-mula suami demam pastu isteri pulak demam. Kesian!

Walaupun barang rumah ni takde la banyak sangat, tapi bila packing bukan main banyak pulak yang ada. Pelik aku....


Ok. Bye
XoXO!!

10 comments:

joijoi80 said...

rileksla cik hani..saya pindah bulan duabelas tahun lepas ..la ni tak abis mengemas.. yg dibuang pun banyak..stress bila pindah..rasa nak beli baru tapi tak mampu hehehhe

ezy.fia said...

ptotla sepi je.. demam rupenye..

wat slow2 weh.. nt jgn lupe cite psl rumah baru plak ye..

JaJa_NoRLiza said...

pindah mana hani? mmg penat bila pindah ni...nak kemas kat umah baru tu bercinta gak tuh...huhuu

Aty Fared said...

pindah umah memang derite..lepas pindah bertambah derite..tapi gembira...heheh

Fizah said...

dok pikir apa itu derite bila tgk komen kak aty...macam orite gitu ke..haha..derita rupanyaaa.....;DD

btw, betul tu. mmg letih yg amat bila pindah ni...maka bertabah ya cik hani...nti blh susunatur dgn tenang lepas ni =))

Nurizzah Majif Biz said...

kalau pindah randah memang le gitu. rasa macam x banyak. last2 ada berkotak2. yang kelakar akan jumpa brg2 yang kita sangka hilang tahu2 kita sendiri yang simpan dlm kotak. hahaha. selamat berpindah ye cik hani :)

Izafiza said...

penat sangat.sy pon awal tahun ritu pindah. even brg tak banyak sangat tapi rasa macam nak demam pon ada. Nasib baik yg bawak lori kawan2 asben, banyak gak dia tolong angkut n kemas sekali.kita plak siap import adik2 ipar laki datang kemas.heee.

~*irjune*~ said...

Dah merasa gak pindah rumah 2x masa bujang dulu. Memang hazap. 1st time pindah dulu main aci packing je. Bila nak kemas pening kepala sendiri. 2nd time pindah baru ada sistem (kononnye la). Setiap kotak dilabel. So bila dah pindah senang nak susun kat rumah baru. Tapi bab mengemas memang hazab. Rasa barang tu sikit je, rupa-rupanya...Ya Allah berlambak.

Selamat pindah rumah diucapkan kepada cik hani...

~*irjune*~ said...

Dah merasa gak pindah rumah 2x masa bujang dulu. Memang hazap. 1st time pindah dulu main aci packing je. Bila nak kemas pening kepala sendiri. 2nd time pindah baru ada sistem (kononnye la). Setiap kotak dilabel. So bila dah pindah senang nak susun kat rumah baru. Tapi bab mengemas memang hazab. Rasa barang tu sikit je, rupa-rupanya...Ya Allah berlambak.

Selamat pindah rumah diucapkan kepada cik hani...

Mar Mansor said...

pindah2 ni mmg penat..lg2 kalo barang banyak