nuffnang

JANA DUIT

Exchange Present Party - di Office

Assalamualaikum... Hai Semua...


Semalam berlangsungnya Parti sempena christmas dan new year kat office ni..
Semalam agak busy dengan invoice yang tak tally dengan work progress kat site..
Stressss aku....
Tapi nasib baik pagi ni dah settle....
Tak payah pun, cuma kena laburkan extra time untuk fokus calculation kat situ....
Agaknya sebab tu, orang lain ada 24 jam sehari, aku ada 25 jam sehari.. kuikuikui..

Jamuan start 5.30pm.


List of exchange hadiah bagai tu..



Semua food beli jer..
Cuma sorbet je one of staff buatkan


Seafood Spagethi yang kaya dengan hasil lautnya dan cendawan..


Set from Domino
Suka ayam dia yang comel2 dan sedap tu


Sushi ni yang ramai terjah dulu.


Turkey
Size dia sedang-sedang elok jer.
Tak habis sikit, depa ni buat sandwich turkey untuk breakfast pagi ni.


Ada sikit makanan tak habis, officemate aku tapaukan untuk aku buat balik.
So, balik malam tadi, suami makan ni je.
Spagethi dan sushi dengan garlic bread.
Aku dah kenyang.







Ok. Bye
XoXO

8 comments:

Anonymous said...

wahh.. bagi voucher dapat voucher balik. hehe

Kakzakie Purvit said...

Hihi... akak pun tergelak sebab tahu Hani bagi voucher RM20/- dapatnya voucher juga tapi RM30/- Untung sepuluh ringgit:)

ameris said...

REZEKI...

BudakVanilla said...

bestnya exchange gift nie. bagi baucer dapat baucer balik. hahahaha

Unknown said...

alhamdulillah rezeki..... Bestnya....rindu nak kerja pulak tgk...huhu

Aryan azra said...

wah...dah voucher lebih 10hinggit tu, kira oklah kan, kan Allah dah kata bila kamu memberi pasti akan dibalas dengan rezeki yg lebih lagi

Asha Lya said...

Ok la tu dpt voucer pun blh nli brg ke kan..menu sdp2 belaka owhh hihi

Cikna said...

Mesti min hadiah tu rm30 kn.... Bestnye mkn2....;-)