nuffnang

JANA DUIT

Haul Kedai RM2 : Cari beg pengganti

Assalamualaikum... Hai Semua...


Kalau nampak kedai RM2 mahupun kedai aksesori wanita, memang tak sah kalau tak masuk.
Kalau masuk, memang suami join sekali la..
Jangan ingat lelaki takde apa nak beli ye.
Ada je yang orang lelaki nak.
Skru la, screwdriver la, barangan DIY la, pen la...




Semalam ke kedai RM2.12 untuk cari beg mekap baru. 
Nama je beg mekap, tapi dalam tu letak ubat-ubatan dengan barang2 lain yang bersepah jer.
Nak gantikan beg lama yang dah koyak rabak malu kat orghang nu.. 


Ok. Bye
XoXO

13 comments:

Kakzakie Purvit said...

Betullah berangan bukan kena bayar
Lebih murah berangan dari beli beg itu kan Hani:)

Mrs. A said...

Hitam itu menawan kansss..

Anonymous said...

comel lah beg tu :D

Rizziela said...

memang best shoping kat kedai RM2.. sedap2 dah beratus2 gak.. hahaha...semua tengok..semua nak kan

Wak Lat said...

chomeyy jeer

cik mah said...

cantik..xmacam rm2 pun...

Unknown said...

Comel n murah :)

Unknown said...

rambang mata klu masuk kedai macam ni..semua rasa nak beli sebab murah kan..

NabilaHasyim said...

hani, nabilah baru terfikir psl lantai kayu yg hani plan tu..
rasanya enSuami Hani, boleh pasang sendiri kot.

sbb haritu masa enSudin pasang di rumah nabilah, kat kotak lantai tu, ada arahan pemasangan. suami Hani kan pandai DIY, mesti dia boleh.

Just google website INOVAR. kalau tak silap, kilangnya dekat2 sini je, antara Ijok, Assam Jawa, gitu la.. enSuami bgtau dulu...
boleh jimat sikit kalau pasang sendiri..

cuma alatan nak memotong, dengan gam tembak tu je la kena beli, atau kalau boleh sewa ke..entah la huhu..

kalau nak upah enSudin, murah sikit (dalam 30% jimat) dari upah company..
just share info...

Sha Nazri said...

suka beg belang2 tu..kiut sgt!

Asha Lya said...

Wahh comeynya...ehhh serupa la kita pun suka beli belah kat kedai rm2 tu...klau kat cne d pgl kedai 1 stop..asal masuk x sah msti da bli,walau satu brg hhaha

OKje said...

Betullah Hani..... best masuk kedai 2 henggit ni. Ralit tengok barang barang murah dan comel kan.... Hihi....Hani, cik abe layan bini dia weyh

Shela Abd Rohman said...

suka jugak deko scandavian ni. simple n nice