nuffnang

JANA DUIT

second last day with opismate yang indah-indah belaka

Assalamualaikum...



SENTUL - 24 NOVEMBER 2011 : Seorang pekerja akan menghabiskan sisa kerjanya sehingga esok hari sahaja. Beliau, Cik Hani (umur dirahsiakan) dijangka akan memulakan tugasan baru di syarikat barunya minggu depan.

Oleh yang demikian, semua geng TW (Technical Writing) berkumpul dan makan bersama di Sri Gombak.. Namun, sayang seribu kali sayang, sayang-sayang buah kepayang sebab sorang lagi geng TW which is Napi tak hadir kerja hari ni.. Sangat mencacatkan, sebab tak cukup sorang. Sepatutnya 9 orang...Sebelum ni ada 10 orang termasuk Afiq..So, sekarang ada 9 orang termasuk Hani.. Nanti bila Hani kerja di tempat baru, maka tinggallah 8 orang terkontang-kanting..ihihik






Sebelum lunch ada program Entrepreneur...
Mujurlah trainer baik hati bagi guide buat financial planning
Rupanya pernah belajar pasal ni dulu masa kat Uitm.
Cam haramm wehh sebab dah lupa 


Esok nak temankan one of my opismate amik exam
Gud luck Pika.

Psst : Esok dah last day.. Next week bercuti sebab nk habiskan cuti. 


Ok. Bai

1 comment:

ezy.fia said...

weh untung la cuti...
jgn lupekn aku bile tgh bercuti2..
ekeke