nuffnang

JANA DUIT

Cerita Kawen: Baju Bertandang (Suami)

Assalamualaikum...


Baju bertandang Pengantin Perempaun di Entry Ni..

Sekarang nak review baju bertandang untuk lelaki pulak.
Baju ni baju Melayu moden. Tiada pesak kat tepi.

Lepas siap jahit, tengok baju ni siap jahit agak besar walaupun dah ukur badan....
Tapi takpe lah jahit free kan (ayoh member tolong jahitkan)..kihkih..
Bila try, baju area bahu agak jatuh sebab kain ni lembut dan flowy sangat.

So, aku letakkan span kat bahu.. Baru la cantek dan tegap sikit bahu tu.
Kemudian oleh kerana bahu tu nampak sangat span, maka aku add on manik dan lace atas bahu sebab nak matching dengan lace kat pinggang peplum aku.


Hasilnya.

So dapat match dengan manik kat pinggan peplum aku.

Dan match dengan veil jugak

Close up review

View atas


Psst: Sekarang baju ni kami pakai time kenduri kawan-kawan plak.


Ok.Bye
XoXO

2 comments:

Cik Ezy said...

comelll~

cik hani said...

Tenkiu...hope u nnt pun cantek jgk..