nuffnang

JANA DUIT

Rumah Kesayangan : Dekorasi langsir dapur

Assalamualaikum...
Helloooo...


Dah lama aku simpan gambar langsir yang aku berkenang nak buat kat dapur comel kami tu.

Sumber Google jer pun
Negara mat salah kan memang comel-comel tingkap dapur nya kan..
Melting kita yang nengok nya..


Kami dirikan railing untuk dua bahagian..Satu atas satu bawah.

Dekorasi langsir kali ni sangat menjimatkan.. Sebab kak ipar ada bagi langsir... 
Aku geledah jumpa la.. Comel dan sesuai pulak tu. 
Macam dah diukur-ukur pulak untuk dapur rumah kami. 








Nak up jugak picture langsir terkini

Laki sape ni masak pun sibuk nak tengok Kartun Manga online

Heiii.. ni lah dapur simple dimple kami.
Time ni tengah BBQ kat rumah.
Jemput abang - abang aku jer pun.
Beraya sekali.

Psst : Boleh laa..walaupun tak sebijik sama.


Ok. Bye

2 comments:

JaJa_NoRLiza said...

canteq...hikhik..memang cegitu kekdahnya kalo pindah rumah ni..
makan masa nak bersusunatur...byk barang nak kena settle..
papepon gud cik hani! caiyook!!

shima said...

hani, best dapur luas,tingkap pun luas, senang pengudaraan... sikit2 kemas, lama2 siaplah nanti... caiyok