nuffnang

JANA DUIT

Tempahan : Jahit Manik Baju Nikah & Veil Pink Belacan

Assalamualaikum...


Tempahan kawan sekolah teknik suami dah siap.
Untuk bakal pengantin Fadzly &Piahh..
2minggu siapkan.


Untuk BAJU NIKAH &VEIL

Aku jugak turut siapkan tempahan untuk Corsage Pin untuk majlis dorang.

UNTUK BAJU NIKAH :

Ni bahagian lutut

bahagian lengan kanan

bahagian lengan kiri

* Pengantin tak buat manik kat dada mahupun kat bahu.



UNTUK VEIL:

Bahagian depan (kepala)

Bahagian belakang


Untuk VEIL aku just jahit manik atas lace.



Tak letak sangat manik tabur atas kain directly sebab kain ni so soft dan takut rosak kain kalau letak manik direct atas kain.

*Walaupun bukan veil aku, tapi aku harap veil ni boleh tahan lama dan pengantin dapat sewakan dekat orang lain pulak.


* 2 Meter lace cukup untuk area yang aku buat ni.

kalau nak letak banyak lace kat veil kena tambah lagi lace lor..


UNTUK CORSAGE:

Corsage Pink + Grey


Pengantin lupa pasal bride maid.
Aku bagi free 2 corsage khas untuk pengapit




Psst : Alhamdulillah. Duit hasil jahit ni dah buat masuk tabung. Nak simpan sampai jadi Gunung Kinabalu.

Ok. Bye

4 comments:

cik mah said...

Cantiknya....rajin cik hani .

Unknown said...

bp ye tempahan jhit manik

Unknown said...

salam cik hani cantiknya jahit manik. Berapa amik tempahan?

Unknown said...

salam cik hani cantiknya jahit manik. Berapa amik tempahan?