nuffnang

JANA DUIT

Haniversary ke-2

Assalamualaikum...
Hai.. haiii.. Haiii..


Alhamdulillah.

10 February 2015 tahun kedua sebagai suami isteri..
Semalam takde buat persiapan pun sebab kerja.

Pagi tu just wish-wish jer.

Malam lepas balik kerja baru la keluar makan sama-sama.
Cadangnya nak ke Jusco Bukit Tinggi...
Tapi cancel, pergi jer ke Setia City Mall, dekat sikit dengan rumah dan tak jammed.
Keluar rumah pukul 7.
Solat maghrib kat sana jer senang.

Sempat g beli Kek Secret Recipe sepotong nak tiru orang-orang lain semua ada kek aniberseri.. hehehe..


Strawberi Cream Cake


Fish Manhattan





Lepas kenyang, tarik suami ajak g tengok wayang..
Tengok cerita taken 3..

Then balik rumah..
Entah bila suami beli hadiah..
Sedar-sedar dah ada..

Tapi tu la..Kalau dah namanya bini...
Mesti sibuk nak tahu..
Beli mana?
Beli bila?
Berapa??



Ehem..Ehemmm..
Terima dengan hati yang sehabis ikhlasssss.
Suka~
Suka akan riben yang comel ni.



Psst: Malam ni suami dah outstation ke Penang. Bertabah la...


Ok.Bye
XoXO

7 comments:

Azziah Nawawi said...

tahniah utk 2nd annivesary. comel beg tu. klau anak saya tgk harus berkenan

yana Jasni said...

happy 2nd anniversary..

SUHAILAH RAMLI said...

hepi anniversary hani..semoga bertambah bahagia..dimurahkan rezeki dan ceria selalu..bestnye dapat beg hello kitty comel..pink lagik tu..hihihi

Ezy Loy said...

epy anniversary ani n mat..

comel giler beg.. jeles oi..

haha

cikceriacorner said...

eppy anniversary..tahniah

cik hani said...

terima kasih teman-temanku sekalian..

NabilaHasyim said...

Hepy aniberseri...
Comelnya beg, pandai enSuami pilih ikut kegemaran isteri kesayangannya.
Tahniah.