nuffnang

JANA DUIT

Rumah Kesayangan : Menambah koleksi peralatan untuk dapur

Assalamualaikum...


Masa aku resign hari tu aku claim semua point yang aku ada dengan company aku.
Dapatlah voucher jusco RM300. Yang sebelum ni dah claim RM300 jugak.


Aku sempat rembat oven ni.
Beli bulan 3 betul-betul sebelum GST
Harga dalam RM 320 macam tu la.



Ni pulak baru beli last week.
Harge RM13.
Semata-mata nak buat roti dan kuih raya.. huhuhu


Dah lama plan nak beli mixer.
Tengok mixer satu set harga RM152.
Tengok harga hand mixer (tanpa bekas) hanyalah RM102.
Hand mixer pulak ada diskaun.
Dapat cuma RM89.00
Brand Panasonic memang laku.
Banyak tempat yang takde.
Nasib baik jumpa kat Jusco area Cheras



Sebelum diskaun 

Dapat 4 benda alah ni.
2 untuk putar telur.
2 lagi boleh guna untuk uli roti.




Aku memang dari dulu senang dengan produk Panasonic.
Selain National.
Tapi sekarang payah nak cari National.

Kerana Jusco voucher boleh la beli, kalau tunggu duit sendiri nak beli benda alah ni semua, jawabnya assalamualaikum je la... ntah bila baru boleh beli ..

Ok. Bye

8 comments:

miss eimanhikmah said...

bertambah semangat nk wat kuih raya ni

cik mah said...

Wah..untung ada vaoucher kan..bnyk jimat...

saye niza said...

seronoknye menambah koleksi..sy masih blom bkesempatan nk beli huhu

Cik Puan Tqah said...

tqah pakai oven cornell jugak..hehe

Sha Nazri said...

Semangat nak buat kuih..

MumMe said...

Salam bw...mumme peminat kitchen gadget...suka Panasonic jg...

ezy.xixii said...

untungla.. ade barang nk buat kuih.. hihi..

Asha Lya said...

Cuma alat penimbang tu je lya x da lgi, memg nak kna bli juga..