nuffnang

JANA DUIT

Ikea Gift Card & CNY Dinner

Assalamualaikum... Hai Semua...


Tak mungkin dalam masa terdekat ni boleh ke IKEA..
Sebab nak balik kampung, nak pujuk suami cat rumah &pasang wallpaper..
Nak jugak balik semula ke bengkel sambung repair kereta..

Kereta dah mintak bahagian dia....
Dah mintak perhatian kita....
Dah mintak "gaji" kita....
Dah tunjuk "sign" beruban dia....




Isnin lepas naik HQ gi tuntut hadiah cabutan bertuah...Takde berat nak angkut kalau setakat sekeping kad... Mana yang dapat item besar, peluh jantan weiyhhh nak angkut jalan kaki...



Musim raya cina ni memang banyak la invitation dari supplier and contractor... Tinggal sediakan perut jerr.. Dinner &Lunch sentiasa terisi.. huhuhu... Tu makan banyak makan lauk je,...



Alhamdulillah.. At least merasa la makan restoran mahal kan...
Kalau ikut duit poket, payah sikit nak cari peruntukan makan mewah...
Makan kat Mamak Mee Goreng ada telur mata pun dah cukup nikmat...

Esok balik kampung...
Kalau ada cuti panjang, normally aku akan balik awal kampung (amik cuti awal) sebab nak elakkan jem... Jem manis nanti potong kaki...

Semoga dipermudahkan segalanya...

Ok...Babai

8 comments:

Asha Lya said...

Bestnya dpt mkn sdp2 free plak tu..tahniah hani n slmt brcuti2 d kg

Kakzakie Purvit said...

Bila lagi nak makan tempat-tempat istimewa kalau bukan masa musim perayaan kan Hani. Janji foc sediakan ajelah perut:)

Unknown said...

sedapnye gambo makanan itewwww....

Fahimah Mahayuddin said...

bestnya! Lagi best bila dpt shopping barang dekat ikea guna voucher free kan? hihi

Liyana said...

tengok tiram tu teringat cite mr bean hehehhe

- dieyana - said...

tahniah, dan selamat bercuti ;-))

cik mah said...

Wahhh..rezeki..bestnyer..le shopping2.

emieysandra said...

bestnya dpt gift.hehe.tahniah! selamat bercuti ye hani ;)