nuffnang

JANA DUIT

Rezeki Baucer Kad Ikea RM300

Assalamualaikum... Hai Semua...


Company aku tiap2 bulan January mesti ada Lucky Draw...
Lucky Draw ni untuk semua staff yang yang dah dapat pengesahan jawatan (confirmation) sehingga 31 December 2015 hari tu....

Means setiap orang akan dapat satu hadiah lucky draw.
Samada bertuah atau tidak, semua orang boleh dapat hadiah.
Namun, sape paliiinnnnggg bertuah akan dapat Grand Prize la...
So lain-lain, dapat hadiah kecik2 je la...

Aku takde nak aim apa-apa, doa aku biarlah aku dapat sesuatu yang berguna untuk kami suami isteri..
Dapat apa pun aku terima... Namun siapa yang tak idamkan Grand Prize kan..kan...??

Ada 4 stage cabutan..

Stage 4 - Hadiah nilai dia sekitar RM200-100
Stage 3 - Hadiah nilai dia sekitar RM300-200
Stage 2 - Hadiah sekitar RM300-500
Stage 1 - Hadiah besar nilai.. RM500 keatas.

Grand Prize :50" Toshiba LED TV

Selain tu ada tab, phone, printer, barangan elekctrik, ikea voucher, jusco voucher, tesco voucher, minyak wangi, banyak lagi la..

Nama aku dalam stage 2.. Kira bertuah jugak la sampai ke stage ni..
Aku dapat ikea kad baucer RM300...
Baru je duk plan nak beli satu dua barang kat Ikea sebelum ni..
At least boleh la guna baucer tu, kalau terlebih belanja tambah duit sendiri la sikit..

Compared kalau dapat barangan elektrik, kalau barang tu dah ada kat rumah, memang jual atau bagi orang je la.. Taknak barang bersesak kat rumah..

So, last week Friday lepas gi settlekan sikit hal PTPTN, terus la la lajak ke Ikea nak survey barang apa nak beli, sambil-sambil jamu mata..

Sebenarnya pada mula asalnya nak beli shelf je pun kat Ikea..Hehehe.. So boleh la lajak beli benda lain sekali..


Ok. Bye
XoXO

12 comments:

cahayahidupku.blogspot.my said...

Alhamdulillah..
Murah rezeki cik hani..

khadijah armawai said...

waaa best2!. tahniah cik hani..!
shopping sakan la tu karang
kikiki

miss eimanhikmah said...

mcm2 boleh borong...hehehe

Asha Lya said...

Wahh tahniah hani..brtuah btl ya
Blh la brshopping dgn rasa gembira

genuine1224 said...

wow bestnyaaa. happy shopping eh

LYAfrina said...

alhamdulillah..mmg rezeki terpijak ni.. sy pon klo dpt baucer ikea happy sgt2... brg kt situ semua cantik & rasa semuanya nak... happy shopping ye..

Kakzakie Purvit said...

Untunglah Hani
Bukan senang nak dapat peluang macam ini.

NabilaHasyim SKMAGIC said...

syok la opis selalu bg baucer..
free2 je dapat ek, alhamdulillah..

MamaDaniel said...

bestnya dapat hadiah voucher.. selamat shopping kat ikea cik hani.. :)

Nursaila Norman said...

WOW! rm300 dah banyak kalau membeli dekat IKEA tahniah hani!
kalau beli furniture ngam-ngam..tapi kalau beli brg2 utk storage..not bad :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah rezeki

Aty Fared said...

besh nyaaaaa..3 rat macam2 gak boleh beli...rejeki..:)