nuffnang

JANA DUIT

HANGER UNTUK TUDUNG

Assalamualaikum... Hai Semua...


Sebelum ni ada pernah nampak bermacam-macam jenis hanger untuk tudung kat GM mahupun kat Ikea.
Tapi time tu hati batu taknak berpengaruhi beli..eheee..

Tapi since Dak Ezy si member aku tu mintak kirim belikan benda alah ni, aku pun amik peluang untuk beli sekali la.. Aku beli 2 set je. Dia beli 4set.(kemain diaaaaa!)

RM3 untuk 10pcs
Murah kan.
Tu yang aku beli je walaupun time tu duit tak banyak dalam purse.

Aku tak banyak shawl. 
Aku lagi banyak ada tudung bawal..


Ok. Bye
XoXO

1 comment:

Luqman Zakaria said...

wah! taktau plak ade hanger khas untuk tudung.hehe