nuffnang

JANA DUIT

LADIES SAFETY SHOES DI CAMPBELL KOMPLEKS

Assalamualaikum... Hai Semua...


Dulu nak beli kasut konvo pun susah (Sebelum ada Vincci di bandar area rumah aku).
Ni kan pulak nak safety shoes

Company aku nak belikan aku size 5 (paling kecik - lelaki).
Bila try..
Eh...kasut tertinggal bila aku berjalan.
Sedih bukan?

So aku kena beli separate la..
Beli sendiri nanti claim dengan company jer.

Suami bawak aku cari kat Campbell Kompleks &Pertama Kompleks KL...
Banyak kedai kasut..
Kena tanya jugak sebab kasut untuk perempuan tak banyak.
So dia akan tunjuk apa size yang dia ada dan design mana yang ada..

Jalan punya jalan..
Aku berkenang kasut ni..
Dan telah pun ku pinangnya dengan bismilah dan dengan duit pastinya..


Seketui SAFETY SHOES untuk si perempuan ini




SIZE 3
Paling kecik




Google : Pertama Kompleks

Google : Campbell Kompleks


Google

Kasut ni ada besi kat depan dan oil resistant.
Selesa sebab tak keras sangat (banyak span)
Tapi bukanlah kulit sepenuhnya..
Nak lawa amik Red Wing laa..
Bos pun nangis bawah meja kalau tengok..

Sambil-sambil tu merayap ke SOGO.
Dah lama rasanya tak jejak sini
Survey beg laptop untuk suami..







Sepanjang weekend tu, di rumah tu ada la sorang makhluk Allah tu..
Kejap2 pakai safety shoes dia...
Berjalan ke hulur ke hilir..


Psst : Eh.. Sekali tengok dah macam kasut SPARX zaman sekolah dulu. Rindu betul..


Ok. Bye
XoXO

2 comments:

khadijah armawai said...

Waaa smart nih. nak kena carik kat luar jugak sbb susah nak dpt size kecik. yg under project sume saiz bapak gajah. paling kecik pun saiz anak gajah. kita ni pakai saiz itik jer. huhu (T_T)

Tautan Hati NabilaHasyim said...

ooo, mcm tu ye, kasut org keja..
hee, nabilah lg la xtahu ape..