nuffnang

JANA DUIT

Beli Kasut khas untuk Pesakit Kencing Manis

Assalamualaikum... Hai Semua...

Sebelum ni MIL selalu melecet tapak kakinya bila walaupun duduk kat umah takde guna kaki sangat untuk berjalan-jalan (kecuali ke bilik air, dapur). Kat rumah MIL pakai selipar biasa, selipar yang kalau kena air pun takpe tak  basah. Rupanya selipar tu keras dan maybe buatkan kaki MIL cepat melecet.


So lepas g jumpa doktor macam biasa dressing kat Klinik Walia Puchong tu, doktor syor try pakai kasut khas untuk pesakit Kencing Manis.

So kami g MEDIFEET di Subang Jaya.


Kasut ni hanya RM99. 
Pilihan kasut tak banyak masa tu. So grab mana yang ada je.
Kalau nak ukur guna kaki dan buat special ikut saiz pun boleh agaknya.
Musim PKP ni, hanya suami bawak MIL gi klinik.
Aku duduk rumah je tak join dorang g MEDIFEET, so aku tak leh nak tengok2 kasut apa lagi yang dia ada.




Aug 2020
Contoh luka melecet di tapak kaki

Feb 2020
Contoh luka melecet di tapak kaki


So far luka tunjukkan perkembangan positif, harap cepat settle urusan luka kaki ni. 

Psst : Hari ni 17hb, genap sebulan arwah FIL di sana. Semoga Allah memelihara dan memudahkan urusan FIL di sana. Doakan al fatihah untuk arwah bapak suami saya ini.

Ok. Bye
XOXO

4 comments:

yat said...

sis blh try ubat kencing manis SNE (Super Nutrient Essence) kapsul. kapsul tu blh dimakan & disapu pd luka. sekadar cadangan. sbb ayh sy pon kncing manis & amalkan stp kali ade luka & cpt kering. smoga diberi kesembuhan utk MIL sis.

Nina Mads said...

sesuai sangat kasut jenis mcm ni..harap kaki elok dan kering.

Wak Lat said...

ngwei je tgk kaki nak kene potong camtu

michelle said...


IONQQ**COM
agen terbesar dan terpercaya di indonesia
segera daftar dan bergabung bersama kami.
Whatshapp : +85515373217 :-* (f)