nuffnang

JANA DUIT

Besday Hubby dan makan-makan je

Assalamualaikum... Hai Semua...


26 NOV setiap tahun.
Happy Besday Encik Suami..
Aktiviti tetap sama.
Makan-makan. 
Nak lagi sedap makan kek depan TV layan neflix.

Malam besday suami ajak tengok wayang cite James Bond di Setia City Mall.




Esoknya jalan2 cari makan.
Ke Port baru "LAPAR BETUL.CO" di Meru.
Aku suka kedai macam ni sebab banyak pilihan









Menu masa hari pertama pergi (siang)

Menu masa hari kedua pergi (malam)
Malam time sabtu ahad beratur ramai orang.
Mujur kami pergi lepas magrib. So dapat meja.

Untuk sambutan sendiri
Aku beli kek balik makan kat rumah dalam bilik sambil tengok Neflix.


28 NOV 2021
Kawan sekolah Encik Suami ajak makan..
Aku hulur duit kat suami, katanya kawan dia nak belanja sempena besday.
Boleh pulak dia arrange order kek & lagu besday dari staff kedai.
Encik Suami dah tentu segan.. hahaha..
Both of us memang jenis besday je sambut senyap2 kat rumah berdua. hehe
Melepak di Kedai One Serambi Cafe, Bukit Jelutong
(InsyaAllah, next time kami nak belanja dorang plak)


Lawaknya, masa staff kedai dtg bawak kek dan nyanyi suami aku bangun sebab mak dia call. Dia keluar kedai utk jawab call mak.so xjadi nk surprisekan dia. Kelam kabut tiup lilin matikan api dan buat surprise semula lepas suami aku masuk kedai. Apa lagi, kali kedua tu, memang satu kedai la nyanyi. Suami tak perasan pun masa dia bangun jawab call, org kedai datang ke meja kami siap nyanyi lagu. Bila balik rumah, aku ceritakan dia terkejut. 

Laaa.. Yeke.?? Tanya dia. 



Lamb Burger



Fizzy Mango & Long Black Hot


Spagheti Seafood



Kek comel dak besday

Photo kenangan


Tahun ni tak tahu nak beli apa.
Beli dompet je.

E.P.I  B.E.S.D.A.Y

Ok.Bye
XoXO

3 comments:

ezy.fia said...

dua2 sepesem jenis segan2.. haha..
alhamdulillah.. seronok dpt smbut birthday suami..
happy birthday utk rohmat!

norhidana said...

happy belated birthday buat suaminya...
kadang tak perlu grand-grand sambut berdua pun dah rasa seronok... geram nengok segala menu dan makanan yang ada tu... lapar lak rasa perut ni

Mama Zharfan said...

sanah helwah to ur hubby