nuffnang

JANA DUIT

Pokok di Office

Assalamualaikum...
Hai korang...


Sejak office ni berpindah lokasi, ada sikit penambahbaikkan.
Dah start tanam pokok bunga dalam office.




Pokok bunga purple
Bos belikan di Sungai Buluh.
Pokok RM6 tak termasuk pasu dan baja.

Oleh kerana purple, makanya membangkitkan perasaan eksaited untuk bekerja.... 
Waduhhh..boleh ye begitu?



Ok. Bye. 
XoXo

4 comments:

Tautan Hati NabilaHasyim said...

purple tu lavender kah???

Mama Rocky! said...

jadilah tu..buat penyeri opis dik oi..hihi..

Ayu Rashid said...

Mcm bunga lavendar. Boss i dulu ada gak letak pokok bunga atas meja dia.. tp lama2 mati haha. I ckp: prof saya siram air garam sbb jeles bunga prof ada bunga" (gurau senda ngan boss haaha)

Linda said...

i love purple! ;))