nuffnang

JANA DUIT

DIY : Kotak Storan Comel

Assalamualaikum...



Ni antara kotak-kotak yang aku bawak dari kampung,




Lima kotak kasut rembat dari kampung masa balik raya haji.
Ni semua jumpa masa kemas bilik adik..
Kasut pengawas la, kasut putih biasa la, Kasut raya puasa hari tu laa..

Sambung kemas stor terjumpa plak kotak fail.
Ni semua dari zaman belajar kat UiTM dulu.
Gigih beli untuk letak note.
Tapi azab sangat tengoknya, makanya aku balut tutup cacat dan parut kotak ni.





Antara peralatan yang digunakan.


Modal RM0.80 kertas kat kedai DIY


Kemudian amik pulak satu kertas lagi untuk kotak kasut lain.


Sebab nak jimatkan kertas aku terpaksa guna lebihan kertas tu untuk tudung kotak


Ni view yang aku suka. 
Comel je lipatannya terhasil macam satu corak pulak kat sisi kotak




Ok. Bye
XoXO

7 comments:

Rizziela said...

kotak dah ada..kertas dah ada...tp project ajer blm bermula

Fizah said...

waaa semua pakat balut ni...CUNNNN!!!!

Aty_Fared said...

Hani..add fb kami suka susun atur pls... :)

Lilynn Wifey Sham said...

tak perlah rumah kecik , yg penting kemas hani :)

Lilynn Wifey Sham said...

tgok semua pakat dok wrapping box. ai pun dah terjebak you.. :)

Mama Rocky! said...

bagushhhh..kita ni semua sekepala bab2 wrap ni...teruskan! suka sangat2.. ")

yuyuy akley said...

Wahhh comey tros jadinya kotak tu.. Jimat xpayah beli barukan..