nuffnang

JANA DUIT

Ganti puasa tahun ini...

Assalamualaikum...
Sihak belaka geng kiter??


Ganti puasa hari pertama
Sahur bangun sendiri. Makan sendiri.
Setengah pinggan balance nasi, suami terjaga.
Dia teman jugak aku ni sahur.

Balik kerja sampai rumah dah 6.30 ptg.
Mintak suami masak..
Terima kasih ye...
Wah.. Sambal masak merah dan goreng ikan.


Ganti puasa hari kedua,
Suami kejutkan, tengok-tengok suami dah siap panaskan lauk dan hidangkan.
Tunggu isteri sahur. Siap dengan Teh O
Terima Kasih lagi sekali..

Hari tu ada badminton untuk company aku.
Nak jugak attend sebab aku AJK Makanan yang tengah PUASA
Berbuka makan kuih dan air milo.
Pukul 8 malam suami ajak makan kat kedai..


A.J.K tengah PUASA

Final Badminton

 Nasi Goreng Kampung and Satay.
Suami try Nasi Goreng Kungfu


Ganti puasa hari ketiga.
Suami kejutkan lagi.
Dia dah tolong panaskan nasi goreng kampung yang beli malam tadi untuk sahur.
Pagi ni takde Teh O.
Oh.. takpe.. Sebab tak sempat nak minum banyak dah azan subuh..


Pssst : Petang ni ada program company lagi, kalau skip boleh tak?? Malasnya rasa.

Ok. Bai

3 comments:

~*irjune*~ said...

semoga kebahagian cik hani dan suami akan kekal hingga ke syurga. Doakan untuk saya juga ye. :D

Aty Fared said...

tak semestinya kite jer mengejut dan sediakan semua tuk suami..suami pon buat bende yang sama..memang baik.. :)

alin said...

wahhh bestnye sahur dah ada orang sediakan.. hew hew,..