nuffnang

JANA DUIT

RESEPI : MUFFIN CIP COKLAT MUDAH

Assalamualaikum... Hai Semua...


Resepi amik kat internet.
Bila buat menjadi, terus la simpan sini sebab senang nak refer.
Si pemblog ni hanya akan buat sebarang kek yang mudah dan bahan senang di dapati sahaja..


ScreenShot FB
Gambar Muffin tu bukan. Tu resepi lain.huhuh

Aku ganti butter dengan planta daisy. Memang ni je ada dalam peti.
Susu cair aku ganti dengan susu segar nestle. Habiskan stok lama.
Chiprice & chipsmore takde, aku gantikan dengan cip coklat &hirisan coklat masakan...
Pun sedap jugak.


Aku letak dalam cup paper biskut raya..huhu
Buat kecik2 sedap makan



Malas nak masukkan semua dalam cup, aku letak dalam loyang je.

Sedap..

2 hari pun kek still lembut.
Letak banyak cip coklat & coklat masakan yang dipotong kecik2 memang sedap..
Cumanya jangan simpan lama, nanti berkulat..
Nanti nak repeat lagi la..


Ok. Bye
XoXO

5 comments:

Madam N said...

sedapnya

ezy.fia said...

Ni yg aku jeles ni.. kene beli oven gop sutir.. haha

nini said...

Mcm sedap je ni....ai aai ai

Nieyla Nadia said...

dlu rajin jugk baking...
tapi nie dah jarang² nak baking...:)

NabilaHasyim SKMAGIC said...

adoi, xboleh la org baking2 kek ni..
mula la rasa nak baking jgk..

tp tgh posa ni, mcm xlarat je, huhu..