nuffnang

JANA DUIT

Rumah kesayangan : apabila malas nak buang barangan terpakai

Assalamualaikum... Hai Semua...


Katil queen dah tak guna sebab dah rosak lantainya.
So papan lantai katil ni ada tersadai kat rumah.

So suami aku gantung je kat belakang rak tv. Buat ala ala tempat letak hiasan kat situ.
Letak jam dan nak gantung pokok2 hijau dalam pasu putih ikea..
Tapi tak de masa lagi nak ke ikea beli pasu plastik tu..




Nak buang papan ni payah jugak sebab kereta kecik, nak kena cabut sekeping2 papan tu..
Leceh ler pulak..
Sebelum ni ada jer idea nak jadikan tempat gantungan tuala, tempat letak majalah, nak gantung photo..




Selingan:
Eh, bila nak siap deko photo shelves ni..  Asyik tertangguh je..

Keji kan isteri...
Belum siap deko dah gedik nak abadikan kenangan kat blog 20sen ni..hehehe

Ok.bye
XoXO

4 comments:

eima said...

klu kreatif mcm boleh di recycle kan ..

Fahimah Mahayuddin said...

Cantik la tengok bila letak belakng TV tu hani. Kreatif. Nanti kalau dah cat semua mesti lagi kebabom. Ala2 english style gitu

ezy.fia said...

kreatif sgt awk ni..

Rizziela said...

ok gak tu..nampak kreatif