nuffnang

JANA DUIT

Kasut Baru Selepas 7 tahun

Assalamualaikum... Hai Semua...


Finally, berjaya jugak beli kasut baru untuk gantikan kasut New Balance yang dah terkopek tapak. Boleh je nak g gamkan kat kedai (Dah pernah gam dah pun sblm ni). Tapi suami insist nak belikan kasut baru, aku ON je la. Rupanya dia pun nak merembat sepasang sandal untuk dia.

Mulanya ingat nak belanja suami untuk besday dia last week. Tup-tup dia plak yang belanja kita. Terima kasih daun keladi ye cik abe kiter..
Agaknya dia pun sendu tengok aku duk pakai kasut 7 tahun lepas. Huhuhu..


PUMA - Size 4
untuk wife
Berkenang 3-4 pasang kasut, tetapi ni jadi pilihan


HI-TEC Size 10
Sandal untuk suami


Syok shopping di SportDirect PJ sebab banyak pilihan. Sebelum ni kalau pergi mall, tak jumpa yang berkenang. Ni dah jumpa, terus dipinang.

So, cukupla sepasang je kasut. Kalau banyak2 pun bukan pakai selalu kan. Nanti rosak je duk terperam dalam lemari kasut.

Ok. Bye
XoXO

13 comments:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah.

Hayati Suki said...

simple je kasutnya..sisyat suka mcm ni :-)

norhidana said...

cantik kasutnya, janji selesa kan

aza said...

berapa rm ni kak?

Warisan Petani said...

Bolehlah melarikan diri hari2 pakai kasut ni

nohas said...

Alhamdulillah..

Nina Mads said...

puma kalau buat sale memang serbu la.. heheh

beli baju atau kasut. best lah pakai kasut baru :)

saniahibrahim said...

Cantek kasutnya...comel je saiz kaki suami isteri ni.

Mrs. A said...

Lepas ni dah boleh join fun run gitttewww

Sha Mohamed said...

Wah.. dapat kasut baru..

Azhafizah MN said...

Bestnya dapat kasut dan sandal baru. Seronok shopping kat SportDirect sebab banyak pilihan. harga pun berpatutan gitu.

mrs adam said...

saya pun sama jarang beli kasut sendiri, dah 13 tahun baru beli kasut baru,yg lain2 beli kasut bundle je.hari tu beli pun sbb ada warehouse sale kirim ps,ceh tapi belum masuk blog pun ceritanya.huhuhu

Nour Adieb said...

sy pun jrg beli kasut, sbb beli bnyk pun bukan selalu pakai. kasut rosak sbb x bpakai. bukan rosak sbb selalu pakai 😂😂😂