nuffnang

JANA DUIT

Pertama kali ke MBO, Klang

Assalamualaikum...
Hai semua...


Semalam aku dengan kak zura rancang nak g karaoke je pun kat Pasaraya Bintang Seksyen 7.. 
Tapi pastu Mat call tanye nak join dia tak untuk tengok wayang dengan Halim.. 
So kami laju laju la setuju.. 
Rupanya dia nk g tempat baru ni.. The Harbour Place, MBO Klang.
Lepas beli tiket, kami berlari-lari anak g makan kt Geylang Kopitiam.. 


Kali ni tengok movie The Tourist..
Si johnny deep tu memang bedekah la weh.. Gelak je aku tengok muka dia..


credit to google






Hari ni aku start keje kat tempat baru, nanti la aku cite ekk.. 
Aku nak kemas barang jap nanti malam nak g tengok bilik sewa kat Sentul..


Ok. Bye

2 comments:

Anati Soki said...

weyh!! best! dah lama anat tingin nk tgk cita tuh.. lastly beli dvd je...

Han Hanni said...

cite tu best gak kn.. dress angeline cantek je dlm tu...