nuffnang

JANA DUIT

Meet-ing

Assalamualaikum..,


Yesss..Alhamdulillah..Akhirnya keje review website dan proposal bantuan forum tu dah selamat diemelkan kepada boss comey..

Petang tadi meeting habis dekat kul 6.30..
Plan nk g times square kul 5.30 lepas balik keje..hurm..
Tapi tetap g times square walaupun lambat.. Just g untuk teman si Salmi beli kasut bunga2 sinta dia tu...
Hari2 dah duk aruk cakap kasut dia sume dah buruk2 dah..



Geng yang join meeting tadi.. Senior ramai yang join.. Sila tunjuk ajar!



 
Dengan geng-geng yang menjadi partner aku untuk projek website KPDNKK tu..


Eh kawan2..
Aku tak sempat nak jalan - jalan kat blog korang..
Jangan plak sentap dan terasa hati pulak ye..
Aku bz ckit.. 
Nanti ada masa aku pasti singgah blog kamu semua...



Ok. Bye

2 comments:

ezy.fia said...

aku sentap ngn mu..
lame dh mu xg blog aku..
haha..


eh.. still pkai reben ek?
tp letok kat tali..
pndai la mu..
hahakk

Han Hanni said...

g je la kt blog mu..skmo baca perkembangan mu..
cuma xsempat nk komen je..

reben pakai je...
aku dan reben tak dapat dipisahkan..
hikhik