nuffnang

JANA DUIT

Ahad yang indah ke metrojaya

Assalamualaikum...
Sihak dop sek-sek kiter??



Sebelum ni ada dapat baucer RM70 dari abang aku..
So hari ahad aku g la belanja baucer tu kat Metrojaya Mid Valley.
G semata-mata sebab tu je. 1jam je kat metrojaya tu.

So, berjaya rembat:

1. Tali pinggang untuk si Peneman. RM30 je lepas 50% diskaun.

2. Berjaya rembat purse baru. Brand polo jugak seperti sebelum ni.. Tak banyak sangat pilihan lagipun nak balik cepat.









Menggantikan polo lama yang dah uzur


Thanks kat Si Peneman tu sebab belanja purse ni walaupun ada baucer RM40 lagi..
Bila harga asal RM259, bila dapat diskaun 50% baru RM139.
Guna buacer rm40 je yang ada. Balance tambah la weii...

Pastu lepak main bowling kat Ole-Ole Shah Alam..










Psst: Keje banyak weyhh kat Opis..
Bila bapak sendirik nak buka company macam drama samarinda kat TV tu..Wallaaaaaaaa


Ok.Bai

1 comment:

ezy.fia said...

pehhh purse baru..
rase nk bersorak gmbire je bile awk berkaye tukar purse..
bhahaha..

lame dh aku tgu saat2 indh mu tkar purse.. kuikui