nuffnang

JANA DUIT

Parking Kereta

Assalamualaikum...


Bila drive otw balik rumah...
Tak kira la balik kerja ke, balik shopping ke, balik dari lepak dengan kawan2 ke..
Balik dari bergaduh dengan mafia ke..eh ada ke?..
Aku mesti duk berpikir ada ke lagi parking untuk aku kat flat tu..

Kalau takde parking payah ler aku nanti nak selit kereta aku tu kat mana..
Tapi kalau lewat sikit, mesti dah takde parking..
Nak parking pun payah kalu tempat sempit-sempit ni..
Aku ni fail kalau bab parking memarking di tempat sempit..
Sebab tu bila malam, aku jarang keluar malam sebab taknak nanti kalau balik aku meraung pulak takde parking...




First time kot dapat parking tepi macam ni..
Biasanya akan penuh..
View dari bilik bujang aku tingkat 2
Means parking kereta sebelah bilik je la..



Kereta yang Indah..
Tak sabar mahu tunggu ulang tahun bersama kamu..
Nanti kite g hanimun ekk...
Nak Paris ke Australia??

Kalau nak tengok kangaroo kite g Australia ye.


Ok. Bai. 

2 comments:

-Sara- said...

ehehehekkk..duk flat tula masalahnya..parking susah kan..

kurus said...

salam kenal dikk ..

hurmm ada juga pengalaman duk flat nie .. tapi parking bayar bulan soo sentiasa ada ;)