nuffnang

JANA DUIT

Juara Carom kat Opis

Assalamualaikum...


Alhamdulillah..Syukur sangat..
Biasalah kalau jadik ayam tambatan untuk team kite mesti kite taknak hampakan mereka kan.. Urmm..


Lebih-lebih lagi sehari lepas tu aku cuti sebab weekend.

Teringat aku kat kata-kata Sharon :
Sharon: Of course la u menang u doa-doa masa sembahyang tadi.
Aku: U tak sembahyang sembah tuhan u tadi..

Aku sembahyang Asar sebelum games Carom tadi.. So si Sharon tu ingat aku sembahyang sebab nak menang..
Macam-macamlah dorang ni..Alahai..

Nah..belanja pic aksi-aksi kemuncak Carom Competition 2012.













Aku takde la pandai pun main carom..
Setakat main carom kat rumah dengan adik-adik ada la..
Biasanya berakhir dengan bertepuk tampar gaduh..

Cuma nasib je aku menang bertanding kat company..

Psst: tak sabar nak terima pingat.. melampau x ??


Ok.Bai

4 comments:

-Sara- said...

congrats! over sokmo mung! hehe

Han Hanni said...

Haruslaa over..hihikk

ezy.fia said...

mu kecik skli ctu..
tp jd juara..
haha

Han Hanni said...

hihik.kecik tp barang baikk..haha