nuffnang

JANA DUIT

My One Shop Shah Alam - Beg Hello Kitty

Assalamualaikum...


Last 2 weeks aku ajak member aku g kedai favourite aku, Kedai My One Shop..
Cadangnya nak g kedai tu untuk cuci mata tengok barang-barang Hello Kitty jer..
Nak beli pun apa yang aku rasa apa yang aku perlu je..
Bukan apa yang aku nak. napsu semua tu#


Member aku dah grab satu porch bag yang lama dia cari..
Aku plak just jalan-jalan lagi..
Betul kata orang, kalau nak dijadikan rezeki kite mesti ada je sesuatu yang menolong kite untuk dapatkannya.
Masa tengah tengok-tengok member aku duk cuba porchbag tu, mata ni terpandang beg-beg yang tergantung...

Bila tengok beg bawah tu, terpandanglah satu beg hello kitty...
Warna hitam..comel..lembut..design pun ok.. RM29
Dan yang lebih aku suka, warna nya bukan la pink..

So terus lah amik dan gayakan..
Yesss..aku memang nak beg ni.. Cari satu lagi untuk cik BFF, dak Ezy..tapi dah takde..
Tadaaa..untuk dak Ezy ni aku belikan benda lain..


Untuk Ezy..gantungan di hp kamu kelak.









Ok.bai

2 comments:

ezy.fia said...

sumpah aku jeles!!!!!
haha..
weh nk gooooppppp!!!
eh mekaseh utk HK yg comel 2..
suke2..
hihi

Han Hanni said...

Hikhik