nuffnang

JANA DUIT

flying kite team building

Assalamualaikum...

Date: 14 July 2012, Saturday
Time: 4.00 pm
Venue: Kepong Metropolitan Park..

Hari ni supposely ada flying kite activity..
Team Building together with project team and development team..
Lepas bagi-bagi group, aku dapat Group A
Oleh kerana hari ni aku kerja, so lepas kerja direct gerak gi  Selayang kul 2.30 petang..
Aku tak kenal jalan nak ke Kepong Metropolitan tu, so aku mintak member aku teman.


Sudah beberapa hari aku satu team gigih completekan layang-layang kami..
So, dengan jayanya kami persembahkan layang-layang dari group kami.
Ko jangan la gelak guling-guling tengok layang-layang aku ni..
Ko bayangkan satu group dengan geng arkitek, geng manager lama, geng yang rasa dia je nak bolot juara.. So dorang design layang-layang yang pelik aku rasa..




Haaaaaa..
Nampok?? Layang-layang kami macam keranda bentuknya...
Batu nisan mana???

So nanti akan bertanding dan bersaing secara sihat la untuk tentukan sape berjaya.
Kriteria tu macam biasa la..

1. Design laa
2. Ikut ketinggian layang-layang tu terbang
3. Tengok kecanggihan
4. etc (semua la)

Ntah naik ke tidakla layang-layang tu nanti.. Secara teorinya dapat naik.. Tapi secara nyata nya tak sure la dapat naik ke tak..
Mungkin dapat tapi tak dapat bertahan lama kat atas langit dan awan nano tu..


3.30pm berkumpul kat sana..
Setting tempat untuk duduk.. Bawak tikar bagai..
Penat berlari riang and then makan2 pulak..

Then berkejaran group aku ni naik naikkan layang-layang keranda tu..
Ko berlari la ye... Aku sambung makan jap..
Aku tengok je la korang ye dengan layang-layang yang haram tak nak naik tinggi.
Stress pulak aku dengan layang-layang tu... Naik je cuma tak tinggi dan cepat jatuh..

Banyak je aktiviti yang opis ni buat untuk anak-anak staff :
- Bawak bola pingpong dlm sudu
- Tiup belon
- Jalan ikat kaki

Layang-layang yang juara adalah group aidil.. Tahniah weyyy..
group sendirikk? Juara di hatiku je..




Atas alasan member demam, aku balik awal.. Campur jammed pun dah dekat kul 7 sampe Shah Alam..
Korang? Apa aktiviti kalian last weekend? Syokk dok??

Ok.bai

1 comment:

ezy.fia said...

oooo.. maen layang2..
nk join!
hehe