nuffnang

JANA DUIT

Hello Kitty Origami

Assalamualaikum...


Aku ada save satu link ni untuk print origami Hello Kitty.
Aku mintak member aku printkan, sebab aku tak dapat print ye la buka pun guna hp samsung ni..

Malam tu aku dengan Kak Zura (housemate) g kedai pak teh..gigih nak masak pengat ubi.
Malam tu member aku datang kawasan flat aku, skodeng kete aku yang calar kat sport rim.
Balik kedai pakteh tengok member aku dah ada bawah flat..
Padahal calar tak banyak pun..

Tup tup masa sembang dengan dia, dia bagi origami hello kitty yang dia print..
Tak sangka dia hantarkan malam tu jugak..gigih dia mengalahkan aku..

Malam tu jugak gigih aku gunting + cantum = meraung sebab ngantuk..
Esok malam baru aku sambung siapkan.














Tadaaaa..
Hasil nukilan?
Hasil titik peluh betina..
hahaha..

Hello kitty ni tanpa kaki...
Bukan sebab diabetis
Tapi sebab aku yang malas nak letak kaki..





Ok. Bye

2 comments:

ezy.fia said...

comel sgt.. tp aku xprnh print plak..
pdhal printer ade je kat kuates..
hihikk..
nt nk print gop!

juanz said...

comellah....spec sapa tu kt atas meja.