nuffnang

JANA DUIT

Berbasikal di Bukit Cerakah

Assalamualaikum...


Dah 2 minggu aku g Bukit Cerakah...sehari lepas budok bilik aku Si Ezy pindah..
Dah boleh agak kan sebab ape?
B.O.R.I.N.G

Ok..*lap-lap air mata*..

Ajak si Peneman tu keluar..
Dalam kereta dapat idea nak g Bukit Cerakah.
Nak try naik basikal.
Sebelum ni pernah laa tengok kawan-kawan post gambar dorang berseronok naik basikal..So, aku gian la nak cuba..

Tiket masuk Bukit Cerakah RM 3.
Sewa basikal sebuah RM5/jam.
Kami sewa 1 jam je..Tunggu turn pun bukan main lama lagi...


Gigih  nak panjat basikal..




Penat kayuh kami benti makan jap secara comel
Tapi time ni dah tak boleh nak telan makanan.
Just terasa nak minum je bergelen air



Muka tengah gagah kayuh basikal



Lepas dah tamat kayuh basikal.
Penat yang amat


Muka paling penat abad ini.

Cukupla sekali...
Malas dah nak ulang naik basikal lagi lepas ni..
Penat nak mamp*s..
Dengan kawasan naik bukit, keadaan basikal tak tiptop.ko plak jenis tak pernah bersukan..
Memang cari hal la..

Ok.Bai

1 comment:

ezy.fia said...

haha..
comelnye mu naek beskal!

raye nt kite jumpe ok..
=')

miss u..