nuffnang

JANA DUIT

My One Shop Shah Alam - Sikat Hello Kitty

Assalamualaikum...


G kedai cadangnya nak beli sarung kaki cute je..Satu RM1.90..
Sesuai untuk pakai dengan kasut flat..selesa..dan tak sakitkan kaki..
Kedai My One Shop ni aku jumpa kat seksyen 18 Shah Alam.. dekat dengan Giant.
Sejak tu selalu pergi sana.. Murah jugak la untuk certain barang..

Cina-cina kat opis pun dah tanya mana aku beli stoking ni sebab cute je..
Tak sure la kaki dorang muat tak...muat kot..kan stoking elastik dan bergetah kan..
Untuk kaki aku memang muat-muat la..sama saiz dengan kaki budak darjah 3.

Antara yang di rembat di kedai My One Shop :





Sikat cute memang lah kena beli satu..
Gantikan sikat lama yang dah hilang.. Capai je lepas sikat lepas tu letak merata..
Jangan ada laki nanti letak merata sudah la..nanti jiran kebas mampus weii...


Ok.Bai

1 comment:

ezy.fia said...

belikn utk i satu..
kat ganu ni manade ade mnde2 gtu..
sobs