nuffnang

JANA DUIT

bilik selepas Ezy pindah..Ko kena baca Ezy..

Assalamualaikum... Pekabor??


Selepas dak Ezy pindah kampung 2 minggu lepas, so tinggallah aku sorang2 dalam bilik tu..
Aku kongkel la macam raja..
Tido pun pusing ligat sampai hujung bilik..
Tu tandanya bilik tu dah luas la sebab duk sorang2 kan..
Walaupun a bit sunyi la tapi hidup kena teruskan jugak..

Kan ?? betul x kata aku wahai patung?
Hidup mesti diteruskan jugak kan..
:')

Now kunci dah gantung kat tempat peninggalan Ezy
Tiada lagi la adegan terlupa kunci simpan kat mana..
Macam dulu pepagi buta aku dah mengeluh kunci hilang
Mujur si EZy ada nak tolong bukakan pintu guna kunci dia..
heeeeee

Tempat nak siapkan kerja opis..
Takdenya aku nak mengONLINE kat sini..
mengONLINE kat opis je pagi2..
Before 8 am


Sedikit ubah suai


Barang-barang saya..


 *tengok sambil kelip-kelip mata*

Now, tempat gantung seluar dah konkel tempatmu Ezy..
walaupun tinggi, ku gagahikan jugak untuk gantung di sini


Ezy..Toto and tilam bagai ni sebelum ni aku sediakan untuk tetamu kite..
Nanti mungkin kamu yang akan jadi tetamu aku kelak
Katanya kan nak g jalan TAR time nak raya nanti.





Memo board kita tu

Aku tambahkan hiasan pokok yang aku amik dari opis.
Hehehe..


Rindunya kat Ezy di kampung tu.. Selamat bekerja Ezy..nanti senang-senang datangla sini lagi


Ok.Bai
XoXO

3 comments:

ezy.fia said...

haha.. segala aku tglkn mu gne sebaek mngkin ye..
luasnye bilik..
haha..

weh pokok 2 comel je duk kat notice board..
haha..
suke aku bace entry ni..

rindu mu jugak..
nt ade mase aku g s.alam ok..

Han Hanni said...

datang la sopping raya kat sini kelak..hihihik

Unknown said...

terima kasih gambar2 dalam ni.. cantik!
Berminat tambah gaji setiap bulan tak?http://tinyurl.com/z7tycgq