nuffnang

JANA DUIT

Throwback : Anniversary ke 7

Assalamualaikum... Hai Semua...


10 Feb 2020, Anniversary ke 7 - Year 2020
7 tahun dah kenangan duduk bersanding atas pelamin.
We each other can accept any kekurangan dari pasangan kita ni.
Bila pasangan melayani kita ok. percayalah takde apa lagi yang kita nak dari pasangan kita.
Ko tak kaya takpe, aku tunggu.
Ko berdengkur takpe, aku tunggu.
Aku tunggu ko kat bilik depan ye.. hehe

Zaman tahun 2020 sambutan sama.
Ucapan & keluar makan sesama..
Petang 9hb, aku keluar g collect Kek Pandan Cheese Leleh dari Azlina Ina di Meru.
Balik tu, makan jap pastu pergi hantar barang ke rumah abang ipar di Klang.
Abang Ipar jaga FIL & MIL sementara kami suami isteri balik Terengganu nanti.

10hb kerja macam biasa.
Balik kerja lepak makan di Meru, kedai Pening Lalat (sempoi nama kedai)
Lama lepak sambil berbual hal family.
Btw we are couple "childless", so banyak masa berbual-bual dengan suami.
Enjoy life berbual-bual dengan suami..
Topik lebih kepada kehidupan, orangtua, ukhwah adik beradik, hati, cara kita treat orang, pengorbanan, sabar, redha , kelebihan & kekurangan kita dan pasangan, cara membantu pasangan kita berbakti kepada parents/sibling dia & etc.
Ni cara kami menghabiskan masa sesama.



Kedai Pening Lalat, Meru (Sources : from Google)

Kedai Pening Lalat, Meru (Sources : from Google)


Sini ada banyak stall.. Macam kambing bakar, ABC Stall, Char Kue Teow dan macam-macam lagi.




Review : Char Kueh Teow dia sedap.
Kambing bakar dia sedap, 
Sate perut dia sedap. lembut.
Akan repeat lagi.

Nak try murtabak cheese, stall dia tutup..
Banggg.. stall bila bukak bang???


Pre-Anniversary
9hb dah bedal makan kek pandan cheese leleh Azlina Ina.
Laki i suka giler kek ni, so memang kek ni je la kami pilih bila anniversary/besday.


RM45 - collect at Meru

Dapat free pudding caramel.

Happy Anniversary 7 untuk suami..
Ehem-ehem ucapan yang gedik dilarang di sini (huahahaha!!)
Ucapan gedik2 kita lontarkan depan muka laki je..


Ok. Bye
XoXo

9 comments:

Sha Mohamed said...

Nama kedai dia comel betul.. hehehe..
sedapnya kek pandan tu..

norhidana said...

best je kedainya, santai gitu...
apa pun

Happy Anniversary both untuk han dan suami, moga kekal bahagia hingga ke syurga...

Kak Vit said...

COmel je nama kedai tu :)

ezy.xixii said...

aku rs lame dh xborak lame2 ngn man..
haha.. aduhlaaa..

SalbiahM said...

Hepi anniversary untuk awak dan husband. Semoga bahagia sampai ke syurga. Amin

genuine1224 said...

happy anniversary..

dear anies said...

happy anniversary semoga sentiasa dimurhakan rezeki dan jodoh berpanjangan.... p/s dah lama nk try kek buatan azlina tu tp jauhhh

Nina Mads said...

selamat ulang tahun yg ke 7!! semoga terus bahagia.. lama juga usia perkahwinan.

Fuzy Hamid said...

happy anniversary..semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat

comel nama kedai tu..hehee