nuffnang

JANA DUIT

Wedding Aina : Majlis Bersanding di Dewan 22.02.2020

Assalamualaikum... Hai Semua...


Majlis Resepsi diadakan pada 22.02.2020.
Alhamdulillah.. Selesai majlis Resepsi adik aku di dewan kampung aku.
Ramai orang buat kenduri tarikh ni.. Tarikh cantek katanya..
Bagi aku tak kesah, tarikh cantek ke tak.. Kalau kau aware pasti kau ingat date-date penting macam hidup kita ni.


Sampai jugak hajat adik aku nak berpakaian cantek macam ni.
Selalu dia save/like photo berpakaian cantek dalam FB
Sampai jugak impian dia.

 Bergambar dengan adik beradik dan ipar duai disamping anak buah

FreeStyle katanya

Untuk ayah, kami bergambar di pelamin bawah ni.
Atas faktor kesihatan, maka kami buat pelamin satu kat sini untuk bergambar dengan ayah

Bergambar satu family yang tak lengkap
Ada yang hilang 

FreeStyle 

Ketibaan Pengantin

Bergambar dengan orangtua pengantin lelaki

 Family besar pengantin lelaki

FreeStyle gaya mereka

Pengantin dengan bridemaids dia

Main la mung tarik tangan ni..

5 dulang hantaran kepada Perempuan

7 dulang hantaran kepada lelaki

Ok. Bye
XoXo

6 comments:

dear anies said...

wahhhh serba biru gituuuu selamat pengantin baru

norhidana said...

tahniah buat pengantin baru

cantik warna biru tuh... sweet sangat...
cantik jugak kakak pengantin yang pasang badan nak pakai baju lawo

ezy.fia said...

cantik sgt baju aina..

nohas said...

sweetnya outdoor photo..hehe..

tenang je kaler biru ni..good choice..

Fieza Sani said...

Bestnya pengantin skrg ada outdoor camni..jeles. time sis dulu, outdoor photoG ni baru nak start. dan harga dia pun mahai masa tu..#jeles..haha..nak buat outdoor photoshoot la sempena anniversary nanti..hehe

mama tisya said...

selamat pengantin baru