nuffnang

JANA DUIT

Beli selipar baru untuk kaki luka kencing manis

Assalamualaikum... Hai Semua...



Nak dijadikan cerita, one day tu keluar bawak MIL makan di kedai sepupu (sebelum ada larangan makan di kedai).
Masa siap makan, tolak MIL yang berkerusi roda ke kereta.
Dah settle semua, balik rumah.
Sampai rumah, tengok2 selipar sebelah tertinggal kat luar kereta masa kat parking kedai masa MIL nak masuk duduk dalam kereta.
Maybe tak perasan.
Kami both tak perasan sbb gelap.
MIL pun tak perasan (kaki kan dah kebas2 kencing manis, jadi MIL pun tak perasan selipar tertinggal.

Call sepupu nak suruh dia simpankan selipar tu, tapi tak pick up call.
(Anak dia guna phone main game kot)

So, pagi nya kami baru g collect selipar tu.
Dah basah sebab mlm tu hujan lebat.

So, beli la selipar lain sepasang lagi dari MEDIFEET di Subang Jaya.

Boleh guna gilir2 :
1. Selipar lama (grey) - untuk kegunaan bila keluar
2. Selipar baru (yellow tiger) - untuk kegunaan dalam rumah

Oh ye. bytheway.. Kat shoppee pun ada jual. Search je medifeet shoes/slippers. Ada je..


Kami beli selipar ni kali ni.
Harga sekitar RM99 jugak rasanya
Sources Photo : From FB/Google

Sources Photo : From FB/Google


Sources Photo : From FB/Google


Seliparnya so soft dan selesa kat kaki.
Elok untuk pesakit kencing manis especially yang ada luka kat kaki.

Ok. Bye
XoXo

7 comments:

Syaz Rahim said...

nampak selipar tu gebu :)

Suria Amanda said...

Mak SA pun guna selipar Medifeet ni..memang selipar ni selesa pakai

ezy.xixii said...

medifeet mmg terbaik..
berbaloi dgn hrga,,

aizamia3 said...

Nampak lembut + gebu selipar tu.

Mia Liana said...

cantiknyanya selipar ni.. berkenan...

mama tisya said...

nmpk selesa dan lembut

Litah L said...

semoga sihat selalu :)