nuffnang

JANA DUIT

Home Organizing : Frame kat dinding sekangkang kera

Assalamualaikum...


Wah.. Tajuk bukan main hodoh lagi..
Siap dengan kera sekali aku masukkan.. Buruk sangat eh!.





Ni dinding rumah sewa aku masa pindah dulu.. 
Kosong je..
Masa pindah tak terpikir pun nak gantung picture.
Ingat malas nak peduli pun hal dinding tu.. 
Tapi lepas tu, suami ada print kan gambar kawen kami.
Print in A4 Size




Ada 5 keping gambar yang kami print, tapi hanya ada 4 frame je:
1. Gambar wedding preparation
2. Pre-wedding photoshoot
3. Gambar kawen dan sanding
4. Gambar kami kawen dan kawan-kawan kawen
5. Gambar aku dan kawan-kawan.





Kali ni home organizing tak keluarkan duit pun....
Sebab aku gunakan frame yang dapat dari opis time majlis2 penghargaan ke, majlis gathering ke...
Biasanya aku dapat sijil mesti besertakan frame...
So sijil tu aku keluarkan simpan baik-baik dalam file...
Recycle je frame tu masukkan gambar yang suami cuci tu...


Tuan Rumah memang dah paku 3 paku sebelum ni,.
So suami just add on satu lagi paku



Haaaa... Done..
Boleh laaa.. Daripada biar berhabuk jer frame tu..

Pssst : Nak lakukan aktiviti susunatur tak semestinya kena keluarkan duit kan.. 


Ok.Bye
XoXO

5 comments:

Puan Ezy said...

kreatif2.. sgt2.. nk gop wat gni..

Fizah said...

Yeszaaaa...penjimatan hebat di situ....:)

UMIE SUE said...

KREATIF!! SLM KENAL2

Semu@ R@s@ said...

memang kretip cik hani kte ni..auwww i likee

julie hussin said...

Salam kenalan....kreatif nyer...