nuffnang

JANA DUIT

Home Organizing : Comforter baru

Assalamualaikum...


Dulu masa mula-mula buat persiapan untuk berumah tangga, kami beli cadar jusco satu set dengan 4 biji bantal.
Time tu ada sales kat jusco dan aku pulak bonus baru masuk sempena raya cina..
Alhamdulillah..


Cadar yang beli 8 bulan lalu
Habis dekat 200 jugak.

Tapi sekarang kali kedua beli cadar kat jusco jugak..ni pun time ada sale. 
Tapi kali ni beli guna jusco baucer... Aku dapat baucer RM240 dari company. 




Set cadar RM99 je. Diskaun 70% katanya.

Boleh gilir-gilir dengan cadar dan selimut yang beli sebelum ni. 
Aku lagi banyak comforter yang beli kat bundle.

Baki baucer yang tak guna lagi tu, simpan untuk next time laa..
Oh..by the way, ahad hari tu g Jusco nak beli frame gambar size 12R tapi takde pulak...
Kat mane eh ada frame yang size besar 12R tu? 
Kami nak letak gambar kawen je pun.. Bukan nak letak gambar Hrithik Roshan pun...



Ok.bye

7 comments:

Nadt said...

Nadt pun suke beli cadar kat jusco yg akemi tu.gebu lembut best n selalu dpt harga xtra murah sbb makcik keja kt jusco.huhu.

Unknown said...

banyaknya cadar. boleh la hantar cameron 1. :P

lipstikmerahyana said...

cadar brand apa yer yang best.. lembut and best jer nak tidur... hehhe

Cik Puan Tqah said...

tqah pon suke beli kt jusco..kalau offer berbaloi.. hehhee

safurara said...

wahhh best nya.rara dh lama nk beli.tapi xbeli beli pon.

ezy.xixii said...

aku pnye adiah kawen pon xgne lg.. hihi.. ade kaler pink ngn biru..

Ayu Rashid said...

ayu suka beli kat Homes Harmony. Harga affordable dan kualiti kain mmg bagus. Sampai pudar warna pun kain tetap elok sejuk tak berbuulu...