nuffnang

JANA DUIT

Haul Kedai RM2 : CHEAP RM2 Meru, Klang

Assalamualaikum... Hai Semua...


Lepas g ikea semalam, sempat singgah kedai RM2 di Meru.
Bukan kedai Eco RM2, Ni kedai CHEAP RM2 rasanya nama kedai tu..
Kedai Eco RM2 takde kat Meru & Kapar ni.
Tapi ada kedai NT RM2 dan kedai RM2 yang lain..
Tetap heaven ye rasanya!

Niat nak beli bakul & stoking untuk mentua je..

Tapi..

Jom tengok haul kedai RM2 apa aku beli.. hehehe


Tadaa.. Tak banyak kan..
10 item je..
Bagus kan aku?
 Tak payah suami azankan kat telinga kn??




Nak jimat bawak beg sendiri..


Tapak kaki kerusi , Span tapak kaki kerusi & Bekas Acuan kuih siput.
Ni semua suami aku nak.
Jangan tanya kenapa bukan musim raya laki aku  nak buat kuih siput ke?
Bukan.
Dia nak try satu menu Thai, guna benda alah ni..
Kita tengok je la ya...



Isian untuk Gam Pistol - untuk project corsage/ bunga penanggah wedding adik aku nanti..
Pen marker - untuk suami
Stoking - untuk MIL


Botol air - untuk aku guna dalam bilik
Bekal pensil lutsinar - untuk beg mekap & ubat g office
Beg Grey - untuk letak phone.


Bekas ni ada 2 compartment..
Depan letak phone
Belakang letak duit/kad bank..



Beg lutsinar ni nak letak barang mekap..
Ni je la barang mekap aku ada. hahaha
Sebelum ni letak dalam beg hitam ni (suami kasi), tak muat..


Haa...hebat bukan?
Sumbat semua dalam beg ni..Takde la tercari2 dalam handbag keje kan..



Trial letak air dalam bekas kedai RM2..
Yeayyyy!!!!!!!!
Takde tiris, takde bocor.
Memang kedap..
Masa tekan siap bunyi ''takk"

So lepas ni nak beli lagi la bekas ni..hehe
Psst : Alasan bini nak g kedai RM2 

Ok. Bye

5 comments:

Umi Nazrah said...

Waalaikumussalam. Siapa yg tak suka kedai rm2 kan 😁

ezy.fia said...

kalo aku tiap kali masuk kedai 2ya wajib abs lebih dr 10ya.. haha..
sumai plop jns ikot jeee.. huhuuuu

Azhafizah MN said...

bila RM2 je memang banyak memborong. Beli banyak pun berbaloi tu

Unknown said...

Kat belah mana ye kedai tu? Saya dari Bkt Kapar.

Han Hanni said...

Unknown : Kat Pekan Meru. kat petronas/shell area situ.